Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de broccoli in roosjes en blancheer ze beetgaar. Bak de spekreepjes krokant in een pan met antiaanbaklaag en hou ze warm.
-
Scheid de eieren. Klop de dooiers los met de room en voeg de gemalen kaas toe. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en zout.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Giet ze af en laat uitlekken. Stort dan samen met het roommengsel in de nog warme pan en roer stevig door elkaar. Zo wordt de pasta met een laagje saus bedekt. Schep de broccoliroosjes erdoor.
-
Verdeel de pasta over de borden.Bestrooi met de spekreepjes en werk af met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven