Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de pasta zonder olijfolie al dente zoals aangegeven op de verpakking. Giet de pasta af maar spoel hem niet. Zo blijft de saus beter kleven.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Klop de eidooiers los en meng de zeste van citroen en peterselie eronder.
-
Bak de spekjes goudbruin in 1 el olijfolie. Kruid met peper.
-
Voeg de pasta bij de gebakken spekblokjes.
-
Meng het eimengsel onder de pasta. Laat een paar min garen in de pan.
-
Werk de pasta af met geraspte Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven