Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en teentjes look. Snipper de sjalotten fijn en plet de look.
-
Spoel de venusschelpen 3 tot 4 keer in gezouten water. Zo haal je al het zand uit de schelpjes.
-
Kook de pasta al dente in licht gezouten kokend water zoals aangegeven op de verpakking.
-
Warm de olijfolie in een ruime kookpot. Stoof de sjalotsnippers en geplette look heel even aan in de olie. Giet de venusschelpen in de pot en plaats het deksel erop. Laat enkele minuten garen tot alle schelpen open zijn.
-
Giet de tagliatelle af. Meng de pasta onder de zeevruchten. Kruid met peper.
-
Hak de peterselie fijn.
-
Schep de pasta met schelpen in een diep bord. Werk af met de fijngesnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven