Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de teentjes look. Snij de ansjovisfilets in stukjes, de olijven in plakjes en de look in flinterdunne plakjes.
-
Snij de tomaten in stukjes.
-
Kook de pasta beetgaar in licht gezouten water. Laat uitlekken en hou warm.
-
Verwarm een scheut olijfolie in een pan met dikke bodem. Voeg de look en ansjovis toe. Bak ze 1 minuut, terwijl je met een vork de ansjovis klein maakt.
-
Voeg tomatenstukjes en chilipeper toe. Laat alles, al roerende, 7 minuten stoven.
-
Roer de kappertjes, olijven en peterselie erdoor. Laat nog even doorwarmen.
-
Schep de pasta door de saus en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven