Allergenen
Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de broccoli in roosjes en kook ze beetgaar in licht gezouten water. Laat ze goed uitlekken en hou warm.
-
Kook de pasta beetgaar.
-
Smelt de boter en voeg de gemalen parmezaan en room toe. Kruid met nootmuskaat, versgemalen zwarte peper en zeezout. Schep de pasta en broccoliroosjes erdoor.
-
Verdeel over voorverwarmde borden en werk af met parmezaanschilfers.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven