Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de look en snij in kwartjes.
-
Was de aubergine en maak in elke aubergine 3 inkepingen met een aardappelmesje. Duw in elke inkeping een stukje look en enkele blaadjes rozemarijn. Zet 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Verwijder de steelaanzet en schil van de aubergines na gaartijd. Mix het vruchtvlees fijn met de room.
-
Pel de sjalot en snipper fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadjes van de chilipeper en paprika’s. Snipper de chilipepers fijn en snij de paprika’s in reepjes.
-
Breng gezouten water aan de kook en gaar de rigatoni al dente in het kokende water, zoals aangegeven op de verpakking.
-
Verhit wat olijfolie in een grote braadpan.
-
Roerbak de paprikareepjes, sjalot en chilipeper.
-
Blus met de auberginepuree en voeg 2 pollepels kookvocht van de rigatoni toe.
-
Schep de rigatoni met een schuimspaan uit het kookwater, voeg bij de saus en roer goed om. Voeg eventueel extra kookvocht toe voor de gewenste sausdikte. Kruid met zout.
-
Doe het geheel in een ovenschotel en bedek met schijfjes mozzarella.
-
Bak 15 min in de voorverwarmde oven van 200°C.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven