Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vijgencompote: spoel de vijgen en snij ze in kleine stukjes. Doe de kirsch in een pannetje en warm op. Voeg de suiker en het merg van de vanillestok toe. Voeg de stukjes vijg en het citroensap toe. Laat op een zacht vuurtje sudderen tot je een compote bekomt. Laat afkoelen.
-
Passievruchtenmousse: snij de passievruchten in 2 en lepel uit. Wrijf de pitjes door een zeef en hou apart. Zorg ervoor dat je 150 ml passievruchtensap bekomt.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Klop de suiker onder het passievruchtensap tot de suiker is opgelost. Klop de slagroom dik vloeibaar op. Haal de gelatineblaadjes uit het water en los op in een beetje passievruchtensap. Voeg bij de rest van het sap.
-
Meng de slagroom onder het mengsel en giet in glaasjes.
-
Werk af met een laagje passievruchtenpitjes en de vijgencompote.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven