Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook ze gaar. Giet ze af en stamp tot puree. Breng op smaak met peper, zout, nootmuskaat en een klontje boter.
-
Schil de appelen, snij in partjes en verwijder de klokhuizen. Kook ze tot moes in een bodempje water met een klontje boter. Breng op smaak met kaneel.
-
Verwijder het vel van de witte pensen met honing en snij ze in plakjes. Bak ze aan beide zijden in boter.
-
Schik de plakjes pens in een ovenschaal en bedek met een laag warme appelmoes. Schik daarop een laag warme aardappelpuree.
-
Strijk de aardappelpuree gelijk met een vork. Bestrooi met paneermeel en leg er enkele stukjes boter bovenop.
-
Laat kleuren onder een hete grill en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven