Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de vanillestok in 2 en haal er de zaadjes uit. Doe dit samen met het water, het citroensap en de bloemsuiker in een pot. Zet op het vuur en laat gedurende ± 5 minuten koken. Haal van het vuur en zet in ijskoud water om snel af te koelen.
-
Zet de pot terug op het vuur en voeg de eidooiers toe. Klop op een zacht vuur op tot je een sabayon bekomt. Let op dat de eieren niet stollen.
-
Klop de room dik vloeibaar op en zet in de koelkast tot gebruik.
-
Spoel de aardbeien en verwijder de steeltjes. Snij er 100 gr van in stukjes en pureer met een mixer.
-
Meng de afgekoelde sabayon met de aardbeienpuree en de opgeklopte room voorzichtig onder elkaar.
-
Giet in vormpjes en zet in de diepvries tot gebruik.
-
Ontvorm de aardbeiparfait, zet in het midden van een bord en versier met schijfjes en stukjes aardbei en een toefje munt.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven