Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: meng de inhoud van 2 passievruchten, 2 el room en 2 el Batida de Coco onder elkaar.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Parfait: haal het vruchtvlees van de passievruchten eruit en meng met 2 el Batida de Coco en 1 el suiker. Warm op en laat hier het geweekte gelatineblaadje in oplossen.
-
Klop de room half op. Die moet dik maar lopend zijn.
-
Klop de eiwitten stevig op. Voeg de suiker halverwege, beetje bij beetje, al kloppend toe en klop op tot je stevige pieken bekomt.
-
Meng de passievruchtencoulis eronder.
-
Meng de halfopgeklopte room er beetje bij beetje met een spatel onder.
-
Zet de hoge ringen op een schaaltje. Je kan ook glazen of ronde schaaltjes gebruiken.
-
Vul op met het mengsel. Zet 12 u in de diepvries.
-
Haal uit de diepvries en serveer direct. Werk af met een toefje munt en wat saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven