Parfait glacé van passievruchten

Parfait glacé van passievruchten

Allergenen

Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Saus: meng de inhoud van 2 passievruchten, 2 el room en 2 el Batida de Coco onder elkaar.

  2. Week de gelatineblaadjes in koud water.

  3. Parfait: haal het vruchtvlees van de passievruchten eruit en meng met 2 el Batida de Coco en 1 el suiker. Warm op en laat hier het geweekte gelatineblaadje in oplossen.

  4. Klop de room half op. Die moet dik maar lopend zijn.

  5. Klop de eiwitten stevig op. Voeg de suiker halverwege, beetje bij beetje, al kloppend toe en klop op tot je stevige pieken bekomt.

  6. Meng de passievruchtencoulis eronder.

  7. Meng de halfopgeklopte room er beetje bij beetje met een spatel onder.

  8. Zet de hoge ringen op een schaaltje. Je kan ook glazen of ronde schaaltjes gebruiken.

  9. Vul op met het mengsel. Zet 12 u in de diepvries.

  10. Haal uit de diepvries en serveer direct. Werk af met een toefje munt en wat saus.