Eieren , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meringue italienne: kook de suiker en het water tot 121°C. Laat ondertussen de eiwitten zachtjes opkloppen in de keukenrobot (stand 2). Haal de suiker van het vuur als het 118°C bereikt heeft. Giet straalsgewijs bij de eiwitten en laat op volle kracht verder kloppen tot je een mooi volume krijgt en het geheel koud is (duurt ± 15 minuten).
-
Klop de room half op.
-
Meng met een spatel eerst de advokaat en daarna de halfopgeklopte room voorzichtig onder het eiwitschuim.
-
Vul de parfait in een platte plastic doos die bekleed is met vershoudfolie. Zet in de diepvries en laat gedurende 24 u opstijven.
-
Keer de vorm net voor het opdienen om. Verwijder de vershoudfolie en snij de parfait glacé in stukjes.
-
Schik op het bord, versier met de frambozencoulis en enkele druppels advokaat. Geef in een apart glaasje de advokaat met chocolade erbij.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven