Parelhoenfilet met boschampignons en zingarasaus met kroketjes en slaatje
Selder. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng water aan de kook in een kookpot. Leg de zakjes met de parelhoenfilets in het hete water en laat gedurende 15 à 20 minuten opwarmen op een matig vuur. Of prik enkele gaatjes in de zakjes en verwarm gedurende 5 minuten op 600W in de microgolfoven.
-
Schil ¼ van de knolselder en snij in fijne balkjes. Spoel de appel, snij in 2 en verwijder het klokhuis.
-
Snij de rest van de appel in fijne balkjes. Spoel de eikenbladsla en zwier goed droog. Pluk de blaadjes en doe in een kom. Pel de rode ui en snij in ringen. Reinig de lenteuitjes en snij in ringetjes. Meng de sla met de andere groenten en appelbalkjes.
-
Bak de kroketjes in hete frituurolie op 180°C tot ze warm en goudbruin zijn. Laat ze kort uitlekken op wat keukenpapier.
-
Snij de parelhoenfilets middendoor en zet op het bord. Verdeel de saus erover. Serveer met het slaatje en de gebakken kroketjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven