Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt een klont boter in een ruime, gietijzeren pot.
-
Kruid de parelhoen met peper en zout en braad hem rondom mooi goudbruin.
-
Draai het vuur lager en zet het deksel op de pot.
-
Plet de look, verwijder de pel en voeg bij het vlees.
-
Snij de chilipepers in kleine stukjes, verwijder ½ van de zaadjes als je het niet te pikant wil, en voeg bij het vlees.
-
Laat 45 min onder deksel garen. Draai de parelhoen regelmatig om.
-
Snij de lente-ui fijn.
-
Laat de ananas uitlekken.
-
Pluk de blaadjes van de koriander en snij de steeltjes fijn.
-
Haal de gare parelhoen uit de pot en leg op een serveerschaal.
-
Roerbak de spekreepjes in het braadvocht. Blus met witte wijn en laat even uitdampen.
-
Overgiet met gevogeltefond en roer het aanbaksel los.
-
Voeg de ananasblokjes, lente-ui, koriandersteeltjes en kokosmelk toe en laat even opkoken.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Giet de saus over de parelhoen, bestrooi met korianderblaadjes en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven