noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng 2 l water aan de kook in de waterkoker.
-
Doe de parelcouscous in een kookpot en rooster droog tot het licht gekleurd is. Overgiet met het kokende water en laat 11 min zachtjes pruttelen. Giet af, spoel even onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Meng de olijfolie met de wijnazijn en honing. Schep door de parelcouscous.
-
Rooster de amandelen goudkleurig en hak ze grof.
-
Snij de perziken in plakjes. Pluk de blaadjes van de basilicum. Schep samen met de amandelen door de parelcouscous.
-
Verkruimel de feta erover en serveer.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven