Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pluk dragonblaadjes en snipper fijn.
-
Breng het water aan de kook in de waterkoker.
-
Doe de parelcouscous in een kookpot en rooster droog tot een lichte kleuring. Overgiet met het kokende water en laat 11 min zachtjes pruttelen. Giet af, spoel even onder koud stromend water en laat uitlekken.
-
Laat de boter smelten tot hazelnootkleur en giet door een fijne zeef om verbrande restjes te verwijderen. Hou warm.
-
Bak de champignons op een hoog vuur in olie en schep de parelcouscous en dragon erdoor. Kruid met peper en zout. Schik op een serveerschaal.
-
Trek de burrata in stukjes en verdeel over de couscous. Besprenkel met hazelnootboter en werk af met schilfers Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven