Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hak de peterselie fijn.
-
Snij de paprika’s in grote stukken. Verwijder zaadjes en zaadlijsten.
-
Pel de ui en de look en snipper alles fijn.
-
Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en bak de uien looksnippers glazig.
-
Voeg de paprikastukken en het paprikapoeder toe en roerbak enkele min zachtjes.
-
Giet de wijn erbij, laat even opkoken en voeg dan de tomatenstukjes en de bouillon toe.
-
Breng aan de kook en laat op een zacht vuur verder stoven tot de paprika en uisnippers gaar zijn.
-
Breng op smaak met peper en zout.
-
Snij het vlees in reepjes, kruid met goulashkruiden en bak ze goudbruin en gaar in hete olie.
-
Verdeel de soep over borden. Werk af met biefstukreepjes, zure room en peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven