Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwijder de zaadjes en steelaanzet van de rode paprika’s. Snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Schil de appels, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel de ui en snipper fijn.
-
Verhit de boter in een kookpot. Bak de ui glazig. Voeg de paprika’s toe en roerbak 3 min.
-
Voeg de appelblokjes en het paprikapoeder toe en roer om.
-
Blus met de groentebouillon. Breng aan de kook. Laat 20 min rustig koken.
-
Snij de korst van de brie en snij in blokjes.
-
Verdeel de blokjes over 4 soepborden.
-
Snipper de bieslook fijn.
-
Voeg de smeerkaas toe aan de soep en mix fijn.
-
Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de hete soep over de borden. Werk af met gesnipperde bieslook.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven