Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper fijn. Snipper de peterselie uit de champignonmix fijn.
-
Laat de witte wijn, sjalotten, tijm, laurier en het sap van de 2 citroenen inkoken tot meer dan ½. Voeg de room toe en laat opkoken. Verwijder de tijm en laurier. Kook de saus op samen met de koude boter. Breng de saus op smaak met de honing, peper en zout.
-
Kook de pasta gaar in kokend gezouten water.
-
Bak de champignonmix bruin in hete boter. Kruid met het bijhorende zakje kruiden.
-
Giet de pasta af en meng onder de citroenbotersaus.
-
Meng de gebakken champignons onder de pasta. Werk de pasta af met de versnipperde peterselie.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven