Vis en noten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Spoel de skrei en dep droog.
-
Was de puntpaprika en courgette.
-
Pel de rode ui en snij in ringen.
-
Snij de groenten en olijven fijn.
-
Noten-fetakorst: mix de feta, notenmengeling en gewassen kruiden samen fijn tot een pasta.
-
Rol de pasta uit tussen 2 bakpapiertjes en laat afkoelen in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel de groenten over 4 vierkante stukken bakpapier.
-
Leg de 4 stukken vis op de groenten.
-
Snij de noten-fetakorst door het bakpapier in de juiste grootte en schik op de vis.
-
Kruid het geheel met zout en peper.
-
Leg een extra vel bakpapier op de vis en plooi de 2 vellen samen tot een papillot.
-
Gaar de papillot gedurende 15 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de papillot uit de oven, snij open en sprenkel wat citroensap over de vis.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven