Selder , Vis en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Snij de wortelen en venkel in julienne, hou het venkelgroen apart.
-
Snij de lente-uien in schuine ringen, de asperges en jonge selderstengels in schuine stukken.
-
Pluk blaadjes en naaldjes van de oregano, tijm en rozemarijn.
-
Leg 4 grote vellen aluminiumfolie klaar naast elkaar. Leg op de onderste helft van de folie een hoopje wortel en venkel met daarop lente-ui. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schik de vis erop. Kruid met peper en zout.
-
Verdeel de rest van gesneden groenten, de erwtjes en verse kruiden erover. Kruid met peper en zout en besprenkel met olijfolie.
-
Vouw de aluminiumfolie dicht, vouw de zijkanten naar boven toe, niet te strak zodat er ruimte is voor de stoom. Besprenkel met een scheutje witte vermout of wijn en sluit de laatste opening stevig.
-
Gaar ± 20 min in de voorverwarmde oven, afhankelijk van de dikte van de vis.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven