Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de witte asperges, verwijder de houterige uiteindes en snij in stukken van 6 cm. Halveer elk stuk in de lengte, uitgezonderd de kopjes.
-
Halveer de groene aspergetips en snij de onderste stukken in de lengte in 2.
-
Spoel de courgette en snij in halve schijfjes van 0,5 cm dik. Was de sugarsnaps.
-
Snipper de basilicum fijn.
-
Rooster de pijnboompitten al roerend goudbruin in een pan zonder vetstof.
-
Pel de look en mix met de spinazie, pijnboompitten, feta en pilipili tot een pesto.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Verdeel de groenten over 4 stukken bakpapier. Verdeel de basilicum, Italiaanse kruiden, room en pesto erover.
-
Leg er een tweede vel bakpapier over en vouw de zijkanten goed dicht tot een papillot.
-
Zet 18 min in de voorverwarmde oven.
-
Serveer met stokbrood en enkele schijfjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven