Selder , Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de aardappelen en kook gaar in gezouten water. Giet af en verwerk tot een puree. Voeg het aardappelzetmeel en de eidooiers toe aan de puree. Kruid de puree met peper en zout. Laat de puree afkoelen en rol mooi plat op een bakpapier. Laat stevig worden in de koelkast.
-
Kook de 2 eieren hard, laat ze afkoelen.
-
Pel en plet de eieren.
-
Schil de wortel en de selder. Rasp de wortel en snij de selder fijn.
-
Bak het rundvlees bruin in hete boter. Voeg de tomatenpuree en de fijngesneden groenten toe. Doe de olijven en de rozijnen erbij. Kruid het vlees met zout en cayennepeper. Laat het vlees afkoelen.
-
Schep 1 el van het vlees op de koude aardappelpuree en vorm de puree volledig rond het vlees.
-
Herhaal tot alles in de puree is gerold.
-
Frituur de papa rellena op 180°C goudbruin.
-
Eet de papa rellena warm uit het vuistje.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven