Eieren en Gluten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bestrijk de springvorm met olie en bekleed met bakpapier.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Doe de suiker, eieren en eidooier in de mengkom en klop op tot een luchtig deeg.
-
Spatel de olijfolie en bloem er voorzichtig door. Giet het deeg in de springvorm.
-
Bak 8 min tot de cake net gestold is en nog een beetje kleverig is in het midden.
-
Laat 5 à 6 u rusten zodat de cake ineenzakt en stolt, en de bovenkant een korst vormt.
-
Laat de cake op kamertemperatuur komen. Besprenkel met olijfolie en fleur de sel vlak voor je serveert.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Nog meer om te ontdekken
Naar het receptenoverzichtKrijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven