Gluten , sesamzaad en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Pel de rode uien en snij in 4 of 8 partjes. Besprenkel met olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Halveer de rode en gele paprika. Verwijder de steelaanzet en zaadjes. Leg met de snijkant op bakpapier. Leg de rode ui erbij. Rooster 30 min in de voorverwarmde oven. Laat de oven aanstaan.
-
Leg de paprika’s in een kom en dek af met plasticfolie. Laat 10 min rusten. Verwijder de schil en snij het vruchtvlees in reepjes.
-
Snij de ciabatta in grove stukken. Besprenkel met olijfolie en zet 8 à 10 min in de warme oven. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Halveer de komkommer in de lengte. Schraap de pitjes eruit met een koffielepel. Snij in stukjes van 1 cm.
-
Schil de avocado, verwijder de pit en snij in dunne schijfjes.
-
Meng de lookpasta met balsamicoazijn, honing, basilicum- en lookkruiden en olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Snij de merguez in stukken van 4 cm. Bak gaar in olijfolie. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verdeel de ciabattastukken op een groot bord. Leg de rode uipartjes, paprikaslierten, komkommer, avocado en merguez erbij. Werk af met appelkappertjes, honingtomaten en blaadjes basilicum. Besprenkel met de dressing en met wat extra basilicum en lookkruiden.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven