Pannetje met scampi’s, zwarte pens en curry-kokosroom
Schaaldieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Saus: pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
-
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in kleine stukjes.
-
Verhit een klontje boter en stoof de sjalotsnippers glazig. Voeg de appelblokjes toe en laat meestoven. Bestrooi met currypoeder en roer om.
-
Overgiet met de bouillon en kokosmelk. Laat inkoken op een zacht vuurtje.
-
Mix de saus en breng op smaak met zout.
-
Pel de scampi’s en snij de zwarte pens in plakjes. Steek op prikkers: eerst 1 scampi, dan een plakje pens en tot slot 1 scampi.
-
Bak de spiesjes aan beide zijden in geklaarde boter in de pannetjes en overgiet met saus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven