Pannenkoekentaart met citroencrème en American cookies
Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pannenkoeken:
-
Meng de melk, 2/5 van de eieren, de bloem en vanillesuiker. Smelt de boter in een pannenkoekenpan en giet bij het beslag. Roer alles goed door elkaar.
-
Bak alle pannenkoeken en laat ze afkoelen.
-
Citroencrème:
-
Pers de citroenen en doe samen met de suiker en 3/5 eieren in een kookpot. Breng dit al kloppend aan de kook. Voeg de ongezouten boter in stukjes toe en meng onder het geheel. Laat afkoelen in de koelkast.
-
Beleg een pannenkoek met de citroencrème, leg daar een nieuwe pannenkoek op en herhaal tot je een mooie taart bekomt.
-
Werk af met dotjes citroencrème en verkruimel er nog wat American cookies over.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven