Pannenkoekentaart met citroencrème en American cookies

Pannenkoekentaart met citroencrème en American cookies

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pannenkoeken:
  2. Meng de melk, 2/5 van de eieren, de bloem en vanillesuiker. Smelt de boter in een pannenkoekenpan en giet bij het beslag. Roer alles goed door elkaar.

  3. Bak alle pannenkoeken en laat ze afkoelen.

  4. Citroencrème:
  5. Pers de citroenen en doe samen met de suiker en 3/5 eieren in een kookpot. Breng dit al kloppend aan de kook. Voeg de ongezouten boter in stukjes toe en meng onder het geheel. Laat afkoelen in de koelkast.

  6. Beleg een pannenkoek met de citroencrème, leg daar een nieuwe pannenkoek op en herhaal tot je een mooie taart bekomt.

  7. Werk af met dotjes citroencrème en verkruimel er nog wat American cookies over.