noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de rozijnen op voorhand in de rum.
-
Schil de appelen, snij ze in kwartjes en verwijder het klokhuis. Snij de appels in stukjes en doe ze in een stoofpot. Voeg er eventueel een beetje boter aan toe.
-
Verhit de appelstukjes op een matig vuur en voeg de rozijnen toe.
-
Voeg vanillesuiker en amandelpoeder toe. Zorg ervoor dat de appeltjes geen moes worden.
-
Warm de pannenkoeken lichtjes op. Vul ze met het appelmengsel en rol op.
-
Serveer met een bolletje vanille-ijs. Werk af met wat kaneelpoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven