Eieren , Lactose , Melk en Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Klop de eidooiers, volledige eieren, suiker en vanillesuiker op.
-
Voeg het snuifje zout toe.
-
Meng de melk eronder en zeef de bloem door het beslag.
-
Smelt de boter en voeg als laatste toe aan het beslag.
-
Laat het beslag een 10 à 15 min rusten alvorens te bakken.
-
Verwarm de pannenkoekenpan ruim op voorhand. Smeer ze in met arachideolie en strijk open met een borsteltje.
-
Giet een pollepel beslag in de pan en laat de pannenkoek bakken. Draai om en laat ook de andere kant bakken.
-
Smeer de pan tussen het bakken van elke pannenkoek in met olie.
-
Ga verder tot al het deeg opgebruikt is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven