Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt de boter.

  2. 022471f079d007fce0aa768369efa7426f03bc20ec58091bc36dd8b3dac9e85e.jpg

    Doe de melk, bloem, eieren en vanillesuiker in een kom en mix tot een glad deeg.

  3. b9b5618f77743a3d1eb8265d2b4b3f477fdb83621d0106f7e1a6d38233861457.jpg

    Voeg de gesmolten boter, het bier (je kan dit vervangen door bruiswater) en een snuifje zout toe. Mix nogmaals.

  4. Laat 1 u rusten in de koelkast.

  5. Verhit een kleine koekenpan met antiaanbaklaag op een hoog vuur tot de pan goed heet is.

  6. Borstel de pan in met wat geklaarde boter.

  7. 77171d56417d11f21c258dbea351f6448a6f7d70d624827bf7a723194d663983.jpg

    Schep er net genoeg beslag in en draai de pan rond. Zo krijg je overal een gelijke laag deeg.

  8. 031aa523ff6fbb3855f85a8a9f5a8a3bf612d32b3097c8ec257f9957c4dade28.jpg

    Laat de pannenkoek bakken en draai om als 1 kant mooi gebakken is.