Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Smelt de boter.
-
Doe de melk, bloem, eieren en vanillesuiker in een kom en mix tot een glad deeg.
-
Voeg de gesmolten boter, het bier (je kan dit vervangen door bruiswater) en een snuifje zout toe. Mix nogmaals.
-
Laat 1 u rusten in de koelkast.
-
Verhit een kleine koekenpan met antiaanbaklaag op een hoog vuur tot de pan goed heet is.
-
Borstel de pan in met wat geklaarde boter.
-
Schep er net genoeg beslag in en draai de pan rond. Zo krijg je overal een gelijke laag deeg.
-
Laat de pannenkoek bakken en draai om als 1 kant mooi gebakken is.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven