Pannenkoek 'Normandië'

Pannenkoek 'Normandië'

Allergenen

Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng de bloem met het zout en de vanillesuiker in een kom. Klop de eieren los in de melk. Roer dit geleidelijk door de bloem tot een licht beslag. Smelt de boter. Voeg de gesmolten boter eraan toe.

  2. Verwijder het klokhuis van de appelen. Snij ze in schijfjes van gelijke dikte.

  3. Laat een klontje boter smelten in een pan met antiaanbaklaag. Leg de appelschijfjes rondom in de pan. Overgiet onmiddellijk met een pollepel deeg; zorg ervoor dat de schijfjes goed vastzitten in het deeg. Bak goudbruin. Bestrooi de appelschijfjes met suiker. Bestrijk de tweede koekenpan met boter. Keer de pannenkoek voorzichtig in de tweede pan om en laat de andere kant goudbruin bakken.

  4. Flambeer de pannenkoek met calvados en serveer.