Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Dulce de leche
Zet het blik gecondenseerde melk in een kookpot onder water.
-
Breng aan de kook en laat op een zacht vuur 3 u rustig koken. Zorg ervoor dat het blik altijd onder water blijft staan. Voeg indien nodig extra water toe. Haal het blik na kooktijd uit het water en laat afkoelen.
-
Week de gelatine in koud water.
-
Halveer de vanillestok in de lengte en schraap het merg eruit.
-
Verwarm 300 ml room met de karnemelk, de vanillestok en het -merg, de vanillesuiker en de zeste van limoen al roerend tot de suiker is opgelost.
-
Haal van het vuur, verwijder de vanillestok en roer de uitgeknepen gelatine erdoor.
-
Giet de panna cotta in vormpjes en zet in de koelkast om op te stijven.
-
Verwarm de overige room met 200 g van de gekaramelliseerde gecondenseerde melk (= dulce de leche) en roer tot een gladde saus.
-
Vul een kom met heet water. Dop de vormpjes met panna cotta kort in het warme water en keer ze om op een dessertbord.
-
Werk af met dulce de lechesaus, verkruimel de Bastognekoekjes erover en voeg enkele frambozen toe.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven