Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Panna cotta
Kneus de citroengrasstengels en snij in stukken.
-
Breng de room met de melk, de suiker en de citroengrasstukken in een steelpan aan de kook en laat gedurende 10 min zachtjes koken.
-
Haal het mengsel van het vuur en laat afkoelen tot rond 50°C.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water. Knijp ze daarna goed uit en los op in het roommengsel. Verwijder de stukken citroengras. Roer tot de gelatine goed is opgelost.
-
Giet door een fijne puntzeef.
-
Verdeel de panna cotta over 16 kleine glaasjes.
-
Zet in de koelkast en laat opstijven tot de massa stevig is.
-
Karamel
Snij de piccantina’s overlangs doormidden en verwijder de zaadlijsten en pitjes. Hak fijn.
-
Pers het sap van de sinaasappelen.
-
Meng de suiker met het water en het sinaasappelsap.
-
Verhit op een laag vuur tot de suiker is opgelost.
-
Kook het mengsel tot de stroop is gekaramelliseerd.
-
Zet de pan in een ijskoud bad en laat de karamel afkoelen.
-
Voeg de fijngesneden piccantina’s bij de karamel en meng goed.
-
Verdeel de sinaasappel-chilikaramel over de panna cotta en dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven