Allergenen
Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de koffie, room en suiker aan de kook.
-
Week de gelatineblaadjes in koud water. Knijp ze goed uit en voeg ze aan de warme koffie toe. Roer tot de blaadjes opgelost zijn.
-
Giet de panna cotta in lage, brede glazen en laat gedurende 4 uur opstijven in de koelkast.
-
Werk de panna cotta net voor het opdienen af met een toefje slagroom en wat koffiepoeder.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven