Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Week de gelatineblaadjes in koud water.
-
Snij de vanillestok middendoor en haal met een scherp mesje de zaadjes eruit.
-
Giet de room in een pannetje, voeg de vanillestok en -zaadjes toe en laat koken.
-
Knijp de gelatineblaadjes goed en laat, al roerend smelten in de warme room. Haal de vanillestok uit de opgewarmde room.
-
Giet de panna cotta in glaasjes en zet in de koelkast om op te stijven. Je kan dit perfect een dag op voorhand doen.
-
Werk af met de frambozencoulis, net voor het opdienen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven