Lactose , Melk , noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de appelen en snij in kleine dobbelsteentjes. Bak de appelblokjes in 50 gr suiker en het klontje boter. Laat ze karamelliseren en blus met de Calvados. Laat afkoelen en hou apart.
-
Laat de noten even kleuren in een hete antikleefpan. Haal ze uit de pan en laat afkoelen. Hak de noten in grove stukjes.
-
Week de gelatineblaadjes in ijskoud water.
-
Snij de vanillestok in 2 en schraap de zaadjes eruit. Breng de suiker, room, vanillestok en vanillezaadjes aan de kook. Laat 5 minuten op een matig vuur inkoken.
-
Knijp de gelatineblaadjes uit en los ze op in de warme vloeistof. Giet door een fijne zeef.
-
Verdeel de appeltjes over de glaasjes, giet het vanillemengsel erover en laat minstens 4 uur in de koelkast opstijven.
-
Werk net voor het opdienen af met de notenmengeling.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven