Pindanoten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Zeef de bloem.
-
Mix de bloem met de melk, 1 eidooier en het bakpoeder met een staafmixer tot een glad beslag.
-
Klop het eiwit met een snuifje zout stijf. Voeg de vanillesuiker toe en klop tot een blinkende massa.
-
Spatel het eiwit onder het beslag.
-
Verhit wat boter in een koekenpan en schep kleine pollepels van het beslag naast elkaar in de pan.
-
Laat bruin bakken aan de onderkant. Draai de pancakes om als de bovenkant ‘droog’ lijkt. Bak ook de andere zijde bruin. Bak 12 pancakes.
-
Neem 4 vellen aluminiumfolie. Leg op elk vel een pancake met 2 mignonettes en 1 marshmallow. Dek af met een 2de pancake en besmeer met pindakaas en beleg met een marshmallow. Bedek met een 3de pancake en beleg met enkele marshmallows.
-
Vouw de aluminiumfolie rond de pancaketorentjes en warm 5 min op op een barbecue van 180°C, tot de marshmallows en chocolade gesmolten zijn.
-
Serveer met karamelsaus en kruimel de petit beurrekoekjes erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven