Eieren , Gluten , Lactose , Melk en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Deeg
Doe de bloem in de mengkom van de keukenrobot. Maak met je vuist een kuil in het midden en strooi het zout op de rand.
-
Klop de eieren los en giet in de kuil. Voeg gist, gesmolten boter en suiker toe, en mix met de platte menghaak kort op lage snelheid.
-
Verwarm de melk tot 40°C en voeg scheutje per scheutje toe aan de bloem terwijl de mixer draait, tot je een zacht plakkerig deeg bekomt.
-
Vervang de menghaak door de deeghaak en kneed in 10 min tot een elastisch deeg.
-
Vorm er een bal van, leg in de mengkom en dek af met plasticfolie. Laat 1 u rijzen.
-
Vulling
Dep de olijven droog en snij ze doormidden, dep nogmaals droog.
-
Leg het deeg op een met bloem bestrooid werkblad, druk de lucht eruit en rol uit tot een rechthoek.
-
Bedek met plakken ham en bestrooi met olijven en rozijnen.
-
Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
-
Rol het deeg op tot een worst en leg op de bakplaat. Dek af met plasticfolie en laat nogmaals 45 min rijzen.
-
Afwerking
Klop het ei los en borstel het deeg in. Bak in 35 min goudbruin en gaar (kerntemperatuur 90°C).
-
Laat volledig afkoelen en snij dan in plakjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven