Eieren. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Laat de maïs uitlekken. Mix de maïs zo glad mogelijk in de blender.
-
Voeg de gecondenseerde melk en de malse boter toe en mix verder.
-
Splits de eieren. Klop de eidooiers los met de suiker en de vanille. Voeg toe aan de maïs.
-
Meng het bakpoeder met de zelfrijzende bloem. Voeg dit toe aan de rest en meng alles.
-
Klop het eiwit op tot schuim. Spatel het eiwit onder het deeg.
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Schik bakpapier in de bakvorm. Giet het mengsel in de bakvorm. Bak de cake 30 min in de voorverwarmde oven.
-
Haal de cake uit de oven en laat wat afkoelen.
-
Meng de bloemsuiker met de cayennepeper. Bestrooi de lauwe cake met dit mengsel.
-
Snij in stukjes en serveer de maïscake lauw tot koud.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven