Paloma fizz mocktail
Allergenen
Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Maak eerst rozemarijnsiroop: breng 250 ml water met 3 takken rozemarijn en 250 g suiker aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes koken.
-
Zeef de siroop en laat afkoelen.
-
Doe dan 2 el van de siroop in elk glas. Verdeel er 1 l pompelmoessap over en roer.
-
Vul verder met crushed ijs.
-
Steek er een tak rozemarijn in en werk af met 400 ml spuitwater.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Blijf op de hoogte van onze acties
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven