Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Rol het deeg uit tot een rechthoek.
-
Pel de uien en snij ze in fijne ringen. Bak ze met een flinke klont boter lichtbruin en zacht in een koekenpan op middelhoog vuur.
-
Schep de uitgelekte kappertjes en Parmezaanse kaas erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.
-
Strijk het mengsel over het deeg en laat rondom een smalle rand leeg. Klop het ei los en bestrijk de rand met ei.
-
Leg de deeglap met de lange kant naar je toe en rol beide zijden gelijkmatig naar het midden toe tot ze elkaar raken. Druk de rollen iets tegen elkaar aan.
-
Snij in vingerdikke plakken. Leg ze plat op bakpapier en bestrijk met ei.
-
Bak in ongeveer 15 minuten goudbruin.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven