Palmiers met gekarameliseerde uien

Palmiers met gekarameliseerde uien

Allergenen

Eieren en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Rol het deeg uit tot een rechthoek.

  3. Pel de uien en snij ze in fijne ringen. Bak ze met een flinke klont boter lichtbruin en zacht in een koekenpan op middelhoog vuur.

  4. Schep de uitgelekte kappertjes en Parmezaanse kaas erdoor. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper.

  5. Strijk het mengsel over het deeg en laat rondom een smalle rand leeg. Klop het ei los en bestrijk de rand met ei.

  6. Leg de deeglap met de lange kant naar je toe en rol beide zijden gelijkmatig naar het midden toe tot ze elkaar raken. Druk de rollen iets tegen elkaar aan.

  7. Snij in vingerdikke plakken. Leg ze plat op bakpapier en bestrijk met ei.

  8. Bak in ongeveer 15 minuten goudbruin.