sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de lente-uitjes in fijne ringetjes.
-
Snij de komkommer in de lengte middendoor. Schraap de zaadjes er met een koffielepel uit. Snij de komkommer in plakjes. Meng de rijstazijn, het gemberpoeder, de honing, de look, de lente-uitjes en de sesamolie erdoor. Schep goed door elkaar en laat 15 minuten rusten.
-
Verwijder het onderste stuk van de paksoi. Snij de stelen en de bladeren in fijne reepjes. Meng deze door de komkommersalade. Laat nog 15 minuten marineren. Breng op smaak met peper en zout.
-
Bereid de noedels en schep ze door de salade.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven