Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil en rasp de aardappelen met een grove rasp en doe samen in een kom.
-
Hak de chilipepers fijn. Pel de gember en snij fijn.
-
Snij de koriander fijn.
-
Schep het zout, de kurkuma, de garam masala, de komijnzaadjes, de pilipili, de gember, de korianderblaadjes en -steeltjes en de chilipepertjes door de geraspte groenten.
-
Zeef het rijstmeel erover en schep door elkaar. Voeg een beetje water toe tot je een deeg krijgt.
-
Verwarm 3 cm olie in de wok.
-
Schep kleine lepeltjes van het beslag in de hete olie en bak aan beide zijden goudbruin en gaar.
-
Laat uitlekken op keukenpapier en serveer onmiddellijk.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven