Kan allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verhit de olijfolie in de pan en bak de stukken konijn goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Voeg de rijst toe en bak even mee.
-
Breek de snijbonen in grove stukken en voeg samen met de tomatenpuree bij het konijn. Bak kort mee. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.
-
Zet de rijst, groenten en konijn onder water.
-
Voeg, als het water begint te koken, de saffraandraadjes en het bouillonblokje toe.
-
Roer kort alles door elkaar en laat op een zacht vuurtje 20 à 25 min sudderen zonder te roeren.
-
Proef of de rijst gaar is. Indien niet en de vloeistof is volledig verdampt, voeg nog wat extra water toe.
-
Voeg op het einde de uitgelekte bonen toe en warm op in de paella.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven