Schaaldieren , Weekdieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de chorizo in reepjes. Verwijder steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Pel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in stukjes. Snij de citroen in partjes.
-
Hou enkele blaadjes peterselie opzij en hak de rest grof.
-
Verhit een flinke scheut olijfolie in de wok en bak de stukken konijn rondom aan. Kruid met versgemalen peper en zeezout. Voeg een scheutje bouillon toe. Dek de pan af en laat net gaar stoven.
-
Haal het vlees uit de pan en hou warm.
-
Verhit 3 eetlepels olijfolie in de wok en bak hierin de chorizo, uisnippers, look en paprikastukjes. Schep de rijst erdoor tot de korrels glanzen. Besprenkel met de wijn en laat tot de helft inkoken. Voeg vervolgens de bouillon, saffraan en paprikapoeder toe. Verkruimel de chilipeper erover. Breng het geheel aan de kook en voeg de stukken konijn toe. Laat op een laag vuur 15 minuten sudderen. Schep af en toe om.
-
Was de mosselen en doe ze in een pan. Kruid met peper en zout en zet afgedekt op een hoog vuur tot de mosselen zich openen.
-
Schep de scampi’s bij de paella. Voeg erwtjes, boontjes en tomaten toe en laat nog 10 minuten op een laag vuur garen. Haal de pan van het vuur als de rijst beetgaar is en laat enkele minuten rusten.
-
Schep de gehakte peterselie en mosselen erdoor. Werk af met blaadjes peterselie en serveer met partjes citroen.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven