zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Bak de kip en chorizoworstjes goudbruin en gaar in warme olijfolie. Snij de chorizoworstjes in 3 stukken en hou ze warm.
-
Pel de ui en teentjes look. Snipper ze fijn. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees in fijne reepjes. Hak het bosje bladpeterselie fijn.
-
Verhit een scheut olijfolie in de wok en bak de uisnippers, paprikareepjes en looksnippers hierin zacht. Schep de rijst erdoor tot de korrels glanzen en besprenkel met de wijn. Laat tot de helft inkoken. Voeg dan bouillon , V8 en de saffraandraadjes toe. Verkruimel de chilipeper erover. Laat op een laag vuur 15 minuten sudderen. Schep af en toe om.
-
Voeg de boontjes, erwtjes, kip en chorizo toe. Laat nog 10 minuten verder garen op een laag vuur. Haal de pan van het vuur, als de rijst beetgaar is en laat enkele minuten rusten.
-
Snij de tomaatjes in partjes.
-
Schep de gehakte peterselie door de paella. Werk af met de tomaatjes en lente-ui.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven