noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Rooster de noten in een droge koekenpan met antiaanbaklaag tot ze licht kleuren.
-
Borstel alle paddenstoelen schoon en snij in 4.
-
Pel de sjalotjes en look en snipper alles fijn.
-
Verwarm olie en boter in een ruime pan en bak de paddenstoelen aan op een hoog vuur. Voeg tijm, sjalot en look toe en roerbak kort.
-
Haal uit de pan en blus met azijn en wijn. Roer het aanbaksel los en haal de pan van het vuur.
-
Hak de noten fijn in een hakmolentje tot een kruimelige pasta. Voeg het paddenstoelenmengsel toe en druk een paar keer op de pulseerknop. Kruid met peper en zout. Doe de paddenstoelenpaté in een weckpotje.
-
Bewaar in de koelkast.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven