Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Meng bloem, eieren en melk bij elkaar tot je dik vloeibaar deeg verkrijgt.
-
Rits de naaldjes van de tijm en rozemarijn. Hak de kruiden fijn en voeg toe aan het beslag. Smaak af met peper en zout.
-
Maak de champignons proper. Steek aan de onderzijde van de champignon een staafje spaghetti van ongeveer 10 cm lang.
-
Dompel de champignons in het beslag en laat eventjes uitlekken. Bak ze af in frituurolie van 180°C gedurende 4 minuten.
-
Laat uitlekken op keukenpapier.
-
Serveer meteen.
-
Tip: bestrooi meteen na het frituren met wat grof zeezout of Parmezaanse kaas.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven