zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Reinig de champignons en snij in dunne plakjes. Pel de sjalot en look en snipper beide fijn. Pluk de blaadjes van de platte peterselie en hak fijn. Ontvel de tomaten en snij in kleine stukjes.
-
Verhit de olijfolie in de pan en voeg de sjalot- en looksnippers en ½ van de peterselieblaadjes toe. Roerbak op een zacht vuur gedurende een vijftal minuten. Voeg de champignonplakjes toe en bak op een hoog vuur. Giet de wijn erbij en laat verdampen.
-
Verlaag het vuur opnieuw en voeg de tomatenstukjes toe, kruid met peper en zout.
-
Zet het deksel op de pot en laat nog 10 minuten koken. Roer af en toe.
-
Haal het deksel van de pot, laat het overtollige vocht verdampen. Roer de rest van de peterselie erdoor en schep in een warme kom.
-
Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven