Pindanoten , sesamzaad en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Breng de kippenbouillon aan de kook. Draai het vuur lager, leg de kipfilet erin en pocheer hem gaar. Haal uit de bouillon en trek het vlees met 2 vorken in reepjes.
-
Rooster de pindanoten in een droge koekenpan. Laat afkoelen en hak ze grof.
-
Dressing: snipper het vruchtvlees van de chilipeper fijn. Pel het teentje look en snipper fijn.
-
Doe samen met de rest van de dressingingrediënten in een bokaal met schroefdeksel en schud krachtig. Plaats in de koelkast.
-
Schil de wortelen en draai ze door de spiraalsnijder.
-
Draai de komkommers door de spiraalsnijder.
-
Snij de lente-uitjes in flinterdunne schuine plakjes.
-
Doe de groenten in een grote saladekom en hussel door elkaar.
-
Schik de kippenreepjes erop.
-
Knip er met een schaar de verse kruiden over.
-
Besprenkel vlak voor het serveren met de dressing en schep het geheel door elkaar. Werk af met pindanoten.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven