Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. fe25d7b3bfc20dfad9e3495ad5d78506dd0f5598340f49a1567f27d1826f14d8.jpg

    Snij het bladerdeeg tot een groot vierkant en besmeer met kandijstroop of chocopasta.

  3. 7378f70b7b8d9fb6e37405115d20f3e8ae0ef5cc8df0f1dac95522ecb5655212.jpg

    Plooi het bladerdeeg in 2 en snij er 6 gelijke repen uit.

  4. 6cc77963efbed45af9d5eacd05491f0e7bdd4adb777a4e12886f8b67ea8f0d38.jpg

    Doe hetzelfde met het tweede vel bladerdeeg.

  5. e10bde3a27194d2a0191a0b0899dbe33bb51cd22985b7b88464e10e047ed1d08.jpg

    Vlecht 3 repen bladerdeeg tot een vlecht en rol daarna op tot een nestje. Druk de uiteinden goed aan.

  6. e1320803865f7a33b33b2fbddbd4633b021a95292ed349d8e5b5715089f5d538.jpg

    Herhaal dit met de andere repen bladerdeeg.

  7. 94efdf11f3926b85cc4b3ae729fd6ed7a9b73d20eb8262ae84bd15c6ea6622eb.jpg

    Leg de nestjes op een bakplaat met bakpapier.

  8. 4f1924c4c67a80861031e8015d2b93c00252cb894342814c6e65e5ec24e9c10f.jpg

    Klop het ei los met een beetje water.

  9. 2ac99df3f3d61962cae74b76048ce177351664487618621df179b7331ef8fae4.jpg

    Bestrijk de nestjes met losgeklopt ei.

  10. Bak de nestjes goudbruin in de oven in ± 20 à 25 min.

  11. 19cbc8805de5d035bdcf0bd2d4aeb189c1eb43ce2c8a69d8aa2a21c6f4a7478f.jpg

    Haal uit de oven en laat afkoelen.

  12. 35befb2a369bad294986dd53102fa357e7173c27685ba2eb51739fcbb6468ea3.jpg

    Duw een stukje marsepein door de lookpers tot haar en maak vogelnestjes.

  13. e235374971618796e9f8f17fbd2e4b2fc5c29db8403ca7ba0a5a475848f02e3b.jpg

    Werk de gebakjes af met marsepeinnestjes, jelly beans en paaseitjes.