Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 190°C.
-
Snij het bladerdeeg tot een groot vierkant en besmeer met kandijstroop of chocopasta.
-
Plooi het bladerdeeg in 2 en snij er 6 gelijke repen uit.
-
Doe hetzelfde met het tweede vel bladerdeeg.
-
Vlecht 3 repen bladerdeeg tot een vlecht en rol daarna op tot een nestje. Druk de uiteinden goed aan.
-
Herhaal dit met de andere repen bladerdeeg.
-
Leg de nestjes op een bakplaat met bakpapier.
-
Klop het ei los met een beetje water.
-
Bestrijk de nestjes met losgeklopt ei.
-
Bak de nestjes goudbruin in de oven in ± 20 à 25 min.
-
Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Duw een stukje marsepein door de lookpers tot haar en maak vogelnestjes.
-
Werk de gebakjes af met marsepeinnestjes, jelly beans en paaseitjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven